Deprecated: class-phpmailer.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 4967 Deprecated: class-smtp.php is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/PHPMailer/SMTP.php. The SMTP class has been moved to the wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/wp-includes/functions.php on line 4967 Grandview Avenue presenteert debuut ep The Game Is On - Breda's Most Wanted

Grandview Avenue presenteert debuut ep The Game Is On

april 23, 2016 by in category Blog tagged as , , , with 0 and 0

Nog maar een jaar geleden kruisten de paden van vijf muzikanten, zangeres Sanne Mieloo, gitaristen Paul Krempel en Steven Schneijderberg, drummer Niels Deijkers en bassist Rogier van Besouw, waarna ze besloten te blijven hangen op Grandview Avenue. Een naam gebaseerd op een straat in San Francisco. Diversiteit, verschillende muzikale invloeden en Frisco’s rauwe down-town city vibe vind je terug in de band. Een gemeenschappelijke voorliefde voor 80’s electro, pop, rock, freaky en heftig gemoduleerde soundscapes verbindt de bandleden met elkaar. Tijdens shows daagt zangeres MEOW zichzelf, de band en publiek uit. Laat je ongeremde zelf maar zien, als het freaky wordt, dan is dat alleen maar mooi. En bij de eerste paar optredens kon het publiek inderdaad al niet stil blijven staan, en tijdens Cultuurnacht Breda 2016 speelden ze de kleine zaal van poppodium Mezz zelfs al plat via het concept van silent disco en bijpassende visuals. Tevens werd Grandview Avenue als een van de eerste bands geselecteerd voor het talentenproject Breda’s Most Wanted. Breda’s Most Wanted is een initiatief van de vijf Bredase culturele instellingen Mezz, Popcorner, POB, The Loads en Sound Dog en is er ter ondersteuning van de Bredase popmuziek talenten.

Op debuut ep The Game Is On beweegt de muziek van deze band zich tussen deephouse en rock. Hoopvolle dromen en donkere realiteit smelten samen tot goed meezingbare tracks, gedrenkt in een opzwepende mix van electro en stevige gitaren. Met dit debuutalbum neemt Grandview Avenue de eerste stap om naast energieke live shows een volledige plaat uit te brengen die van het begin tot het eind overtuigt. Het wordt gegarandeerd een knalfeest met pre- en afterparty.

Grandview Avenue presenteert debuut ep The Game Is On in Mezz kleine zaal op vrijdag 29 april 2016, Keizerstaat 101 te Breda, aanvang 21.00 uur een gratis entree.